Blijf zo lang mogelijk zwemmen

Als trotse bezitter van een buitenzwembad wilt u zo lang mogelijk blijven zwemmen. Dankzij een telescopische zwembadoverkapping van Been kunt u jaarrond genieten van het zwembad. Met een handomdraai sluit u de overkapping waardoor u tegen weer en wind beschermd bent. Iedere zwembadoverkapping van Been wordt geproduceerd en geïnstalleerd aan de hand van de hoogste kwalitatieve standaard. Wil je meer weten over de kwaliteit, de basisconstructie en meer met betrekking tot onze overkappingen? Deze informatie kan je hier vinden!

De zes voordelen op een rij

 1. Familievriendelijk
  Dankzij onze constructie is het zwembad een gesloten, veilig object in uw tuin en is er geen gevaar voor uw kinderen of huisdieren.
 2. Jaarrond genieten
  Geniet, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot 365 dagen per jaar van hetzelfde zwembad dat u in de zomer gewend bent.
 3. Minder schoonmaakwerk
  Dankzij de overkapping zal er veel minder overlast zijn van vuil en bladeren welke in het zwembad beland door weer en wind.
 4. Hoogwaardige kwaliteit
  De hoogwaardige materialen voldoen aan de hoogste isolatie-eisen, welke de warmte opnemen en vasthouden.
 5. Zuinig & milieuvriendelijk
  Dankzij de overkapping zal u besparen op onderhoud, energie en chemicaliën dankzij de isolatie, wat ook nog eens een bijdrage aan het milieu levert.
 6. Snel een duik nemen
  De installatie wordt zeer vlot uitgevoerd dankzij onze ervaren, professionele installateurs. In de meeste gevallen is dit binnen één dag gebeurd.

Bekijk onze modellen

Been Overkappingen biedt verschillende modellen aan voor verschillende soorten situaties. Zo kunnen wij hoge, rechthoekige overkappingen leveren maar ook lage, circulaire overkappingen. Daarnaast kunnen wij in overleg kijken naar de mogelijkheden voor een uniek, afwijkend model.

Op al onze overkappingen geldt dezelfde garantie van 36 maanden op de constructie en montage, en 10 jaar garantie op het polycarbonaat. Daarnaast worden alle overkappingen gefabriceerd en geïnstalleerd met de hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten van Been Overkappingen.


Silver

Lage overkapping

Model Silver is zeer elegant door de lage constructie, welke hierdoor perfect en discreet in de tuin verwerkt kan worden. De hoogte is dusdanig gekozen dat bij een minimale hoogte van de overkapping er geen belemmering bij het zwemmen ontstaat. Een gesloten of deels geopende kap ontneemt u niet van het zwemplezier.

Maxi

Hoge overkapping

Model Maxi is ideaal voor grotere zwembaden of wanneer 360 graden optimaal gebruik van het zwembad gewenst is. Door de hoge zijwanden kunt u zonder zorgen rondom het hele zwembad lopen, en met een deur in één van de zijwanden kunt u gebruik maken van het zwembad zonder de overkapping te openen, ideaal voor de wintermaanden.

Ruby

Lage overkapping

Model Ruby is het perfecte model voor flexibele oplossingen. Deze vormgeving zorgt voor de ideale mogelijkheid om de zijwanden te verhogen tot een overkapping op een door u gewenste hoogte.

Platinum

Hoge overkapping

Model Platinum is de juiste keuze als u voor ruimte en comfort kiest. De perfecte, harmonieuze lijn gemaakt voor vrij gebruik van het zwembad aan iedere kant is ideaal voor 360 graden gebruik.

Gold

Hoge overkapping

Model Gold heeft een sterke gelijkenis met Silver, met als voordeel dat door de hoogte een functionele instapmogelijkheid geboden wordt. Met de hoogte van dit model kan er op koude en regenachtige dagen optimaal gebruik van het zwembad gemaakt worden.

Diamond

Hoge overkapping

Model Diamond heeft een unieke, verfijnde vorm welke esthetiek en functionaliteit combineert. U heeft aan drie verschillende zijdes van uw zwembad een loopvlak met aan de overige lange zijde een mooie wand welke over het zwembad heen buigt.

Sapphire

Combi overkapping

Model Sapphire combineert Platinum en Gold tot een functioneel en economisch model. Door de ideale combinatie van lage en hoge segmenten wordt het mogelijk dat u het hoge gedeelte kunt gebruiken als zit- of kleedruimte, terwijl u onder het lage gedeelte gewoon door kunt zwemmen.